Humanistisk konfirmation 7-13 augusti

Platser: Platser finnes
    Bokningsbar t o m: 2017-08-01
    Max antal biljetter/pers: 1
    Övrigt: Tanken med humanistisk konfirmation är att ungdomar får diskutera livets stora frågor i en öppen miljö. Under veckan pratar vi till exempel om mänskliga rättigheter, rätt och fel, jämställdhet, rasism, oskrivna regler om kön, kärlek och sex. Första dagen på lägret är ungdomarna med och bestämmer vilka ämnen de vill prata om.

Avgiften för lägren i år är är 5800 kr. För att reservera plats betalar du vid anmälan in en avgift om 500 kr, notera att anmälningsavgiften ej betalas åter*. Vi ser fram emot vidare kontakt och mer information om förberedelser och resterande betalning om 5300 kr kommer senare.

Frågor om läger besvaras genom att skicka mail till: konfirmation@humanisterna.se

*anm avgift betalas dock givetvis åter om Humanisterna av ngn anledning måste ställa in lägret.

Bokningen är stängd sedan 2017-08-01 12:29:00!